Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

AL hyr ut till Liquid Swords

Publicerad: 3 september 2021, 12:35

Vy över Nobelberget och Sicklastråket. Till vänster skymtar Liquid Swords nya kontor högst upp i HK60.

Foto: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg hyr ut till spelutvecklaren Liquid Swords i Sickla, i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

Liqud Swords grundandes 2020 och bakom bolaget står Christofer Sundberg, grundare av framgångsrika Avalanche Studios. Spelutvecklaren flyttar in i kontorshuset HK60. 

– Vi gillar verkligen Sickla och precis som Liquid Swords och spelet vi utvecklar växer, så vill vi vara en del av en växande omgivning snarare än en stadsdel där 90 % av Stockholm spelutvecklare redan är etablerade. Det finns en otrolig potential att bygga upp en unik del av Stockholm i de här industrihistoriska kvarteren, och den resan vill vi vara med på, säger Christofer Sundberg, grundare av Liquid Swords, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Ikea öppnar ny butik i Sickla

Fram till 2030 planeras de industrihistoriska kvarteren i Sickla att växa med ytterligare 7000 arbetsplatser och 1500 bostäder. I dag arbetar cirka 8000 personer i stadsdelen. 

– Vi är otroligt glada att Liquid Swords vill växa med oss här i Sickla. Sickla har alltid varit en plats för nya idéer där kreativitet och entreprenörskap har haft stor betydelse. Liquid Swords är ett fint exempel på hur nya idéer än idag har lätt att slå rot här, säger Johanna Gattberg, affärsstrateg på Atrium Ljungberg, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.