Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

AL hyr ut till KRY i Sickla

Publicerad: 26 maj 2020, 12:45

Curanten i Sickla

Foto: Walk The Room

Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal i det nya hälsohuset Curanten, som byggs intill Sickla station i Stockholm. Ny hyresgäst är KRY. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

– Vår ambition är att våra vårdcentraler ska vara lätta att nå med kollektivtrafiken och vi ser fram emot att öppna i Curanten i Sickla, säger Nadine Gerson Flam, Regionchef för Stockholm på KRY, i pressmeddelandet. 

Fastigheten Curanten kommer att omfatta totalt 11 500 kvadratmeter och ska husera ett brett utbud av vård och förebyggande hälsoinsatser. Byggnaden öppnar för besökare under hösten 2020. 

– Vår ambition är att skapa ett nav i Sickla där människor kan få tillgång till olika sorters vård på samma ställe. I Curanten samlar vi aktörer som är framstående inom sitt specifika område för att möjliggöra för synergier mellan de olika verksamheterna, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg, i en kommentar. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSickla

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.