Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Willhem förvärvar i Sundbyberg

Publicerad: 1 oktober 2018, 06:29

Willhem förvärvar ett hyresprojekt i Ursvik, Sundbyberg. Säljare är Bonava och transaktionen sker till ett överenskommet fastighetsvärde om 190 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

UrsvikBonavaWillhem BostadSundbyberg

Projektet omfattar två punkthus med tillhörande parkeringsplatser. Fastigheterna rymmer 66 hyreslägenheter och har totalt 4278 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

– Vi är nöjda med att kunna stärka vår position i Stockholm ytterligare och bredda vårt erbjudande med fler nyproducerade bostäder. Projektet kompletterar vårt befintliga bestånd på ett mycket bra sätt, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

– Utveckling av yteffektiva och attraktiva hyresrätter spelar en viktig roll för att förverkliga vår vision att skapa hem och levande områden där människor trivs. Vi är glada över att få förtroendet av Willhelm att utveckla ytterligare ett sådant projekt tillsammans med dem, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef på Bonava Sverige.

Projektet beräknas överlämnas under sommaren 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.