Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Wihlborgs säljer till Corem

Publicerad: 4 juni 2018, 06:49

Stridsyxan 4 i Fosie

Wihlborgs har sålt fyra industrifastigheter i Malmö till Corem. Affären sker till ett fastighetsvärde på runt 144 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

MalmöWihlborgs FastigheterCorem Property Group

Fastigheterna Löplinan 7, Stångbettet 15 samt Förbygeln 1 är belägna i Elisedal och omfattar en total uthyrningsbar yta om 11000 kvadratmeter. Den fjärde fastigheten, Stridsyxan 4, omfattar 9000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och ligger i Fosie.

– Elisedal är en liten delmarknad i Malmö där vi var en liten aktör. Det känns naturligt att Corem stärker sin position i området och att vi fokuserar våra resurser på marknader där vi är starkare och har möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med våra hyresgäster, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Fastigheterna är idag i fullt uthyrda och har hyresgäster så som Bilia, Areco Direct och NMC Cellfoam. Navet agerade rådgivare till Wihlborgs i affären.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News