Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Wihlborgs köper och säljer

Publicerad: 15 april 2014, 05:06

Wihlborgs har under april månad köpt tre fastigheter i Helsingborg och en i Malmö. Samtidigt har en fastighet i Helsingborg sålts.


Ämnen i artikeln:

HelsingborgMalmöWihlborgs Fastigheter

Wihlborgs har under april månad köpt tre fastigheter i Helsingborg för sammanlagt 115 miljoner kronor. Den största är Terminalen 3 i Knutpunkten i centrala Helsingborg med 3 700 kvadratmeter kontorsyta. Det var den enda byggnaden i Knutpunkten-komplexet som Wihlborgs inte ägde.

På Berga köptes industri/lagerfastigheten Armborstet 6 med 4 300 kvadratmeter uthyrningsbar yta samt en obebyggd tomt om 4 800 kvadratmeter i kvarteret Visiret.

Under april såldes även Iris 6 i Helsingborg till en lokal fastighetsägare. Den största hyresgästen i fastigheten är Tropikariet.

I Malmö har Wihlborgs förvärvat lagerfastigheten Söderhavet 4 för 27 miljoner kronor. Huset ligger på Carlsgatan i Malmö, strax intill Centralstationen, och omfattar 2 600 kvadratmeter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Wihlborgs

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.