Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Wallenstam köper i Göteborg och Uppsala

Publicerad: 29 september 2017, 05:40

Foto: Dreamstime.

Wallenstam tecknade under tredje kvartalet avtal om köp av del av en kontorsfastighet i Uppsala. Fastigheten, Uppsala Dragarbrunn 20:1, som är belägen i korsningen av Vaksalagatan och Kungsgatan omfattar 3200 kvadratmeter kommersiell yta.


Ämnen i artikeln:

GöteborgUppsalaWallenstam FastigheterHeimstaden

Wallenstam tecknade under tredje kvartalet avtal om köp av del av en kontorsfastighet i Uppsala. Fastigheten, Uppsala Dragarbrunn 20:1, som är belägen i korsningen av Vaksalagatan och Kungsgatan omfattar 3200 kvadratmeter kommersiell yta och förvärvas till ett underliggande fastighetsvärde om 149 miljoner kronor. Säljare är Heimstaden och tillträde sker när avstyckning och pågående ombyggnation är klar.

Vidare har man tillträtt fastigheten Lorensberg 53:7 vid Avenyn i Göteborg för cirka 62 miljoner kronor. Fastigheten köps efter en genomförd 3D-bildning och omfattar cirka 1 100 kvadratmeter kommersiella ytor som är fullt uthyrda.

Det framgår av ett pressmeddelande från Wallenstam.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.