Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Wallenstam inleder aktieåterköp

Publicerad: 11 augusti 2017, 05:20

Hans Wallenstam.

Foto: Wallenstam.

Wallenstam offentliggjorde på torsdagen sin rapport och därmed avslutades bolagets tysta period för denna rapportperiod. I vanlig ordning har Wallenstam således inlett sina aktieåterköp för kvartalet.


Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Wallenstam offentliggjorde på torsdagen sin rapport och därmed avslutades bolagets tysta period för denna rapportperiod. I vanlig ordning har Wallenstam således inlett sina aktieåterköp för kvartalet. Enligt ett pressmeddelande från bolaget har man via ABG Sundal Collier på torsdagen köpt 25 000 B-aktier i bolaget till en snittkurs om 83,4211 kronor.

Wallenstams innehav av egna aktier uppgår nu till 2,75 miljoner och kommer högst sannolikt att öka den närmaste tiden. Totalt antal aktier i bolaget är 330 miljoner och man ha därmed ett väldigt stort handlingsutrymme då stämmans bemyndigande till återköp begränsas till 10 procent av kapitalet.

Aktieåterköp är ett sätt att kalibrera bolagens kapitalstruktur och ett alternativ till utdelning.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Wallenstam Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News