Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Victoria Park ombildar i Eskilstuna

Publicerad: 1 juni 2016, 07:45

Peter Strand, vd för Victoria Park i Malmö förra

Foto: Sverrir Thór.

Victoria Park har sålt fastigheten Laxen 1 i stadsdelen Stenby i Eskilstuna. Fastigheten säljs genom ombildning till en bostadsrättsförening.


Ämnen i artikeln:

EskilstunaVictoria Park Fastigheter

Victoria Park har sålt fastigheten Laxen 1 i stadsdelen Stenby i Eskilstuna. Fastigheten säljs genom ombildning till en bostadsrättsförening och underliggande fastighetsvärde i transaktionen är 43 miljoner kronor, vilket motsvarar 14 900 kronor per kvadratmeter. Det är 16 procent över den senaste värderingen av fastigheten.

Fastigheten omfattar 2 855 kvadratmeter bostadsyta som fördelas på 40 lägenheter och tillträde sker 1 juni. Affären sker via bolagsöverlåtelse och köparen betalar 35 miljoner kronor för aktierna i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

I en kommentar säger Peter Strand, vd för Victoria Park, att affären är bolagets första ombildning och intresset bland de boende har varit stort.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.