Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Veidekke förvärvar Brinkab

Publicerad: 18 april 2012, 11:02

Veidekke Entreprenad har förvärvat företaget Brinkab AB med verksamhet främst utmed Norrlandskusten till Stockholmsområdet samt i Kiruna.


Ämnen i artikeln:

Veidekke

Veidekke Entreprenad har förvärvat företaget Brinkab AB med verksamhet främst utmed Norrlandskusten till Stockholmsområdet samt i Kiruna.

Brinkab AB, som bildades 1997, är ett företag inom anläggningssektorn med en verksamhet som i huvudsak består av nybyggnation, ROT (renovering, ombyggnad och tillbyggnad), service samt ställningsmontage åt industrin. Företaget omsätter årligen cirka 140 miljoner och har 130 anställda.

– Förvärvet av Brinkab stärker vår anläggningsverksamhet och ligger helt i linje med vår strategi avseende tillväxt och expansion inom prioriterade områden. Vi är stolta och tacksamma över att få hälsa våra nya medarbetare varmt välkomna till Veidekke koncernen, säger Per-Ingemar Persson, vd Veidekke Sverige AB.

Övertagandet sker per 17 april 2012, och verksamheten kommer att bedrivas som ett dotterbolag till Veidekke Entreprenad AB, med sitt gamla namn.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Veidekke

Ämnen i artikeln:

Veidekke

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.