Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Varbergs Stenfastigheter växer

Publicerad: 5 september 2017, 05:58

Varbergs Stenfastigheter köper bostadsfastigheter på flertalet orter i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad.


Varbergs Stenfastigheter gör flera förvärv och växer i Halland. Bolaget köper bostadsfastigheter på flertalet orter i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad. Det handlar om totalt 140 lägenheter som köps av Falkenbergs Fastighets AB, med tillträde den 1 september. Tillsammans med en lokal fastighetsägare har under sommaren ytterligare två fastigheter i centrala Varberg förvärvats med ambitionen att i framtiden skapa en ökad bostadsexploatering och den 6 september köps 28 lägenheter till i Falkenbergs kommun.

– Vi är glada över att kunna genomföra dessa förvärv som väl kompletterar vårt befintliga bestånd och ökar effektiviteten i vår förvaltning. Totalt har vi ca 600 lägenheter i Halland med egen förvaltningspersonal i kommunerna Varberg, Falkenberg och Halmstad, säger vd Anders Gidefjord i ett pressmeddelande.

Under sommaren 2017 har även affärshuset Hajen 11 med cirka 3 000 kvadratmeter färdigställts. Fastigheten är fullt uthyrd.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.