Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

UGL/DTZ offentliggör delning av bolag

Publicerad: 13 Augusti 2013, 10:05

UGL Limited har meddelat att de tänker genomföra en uppdelning och skapa två fristående ASX-noterade bolag, ett bolag med fokus på globala fastighetstjänster (DTZ) och ett annat med fokus på teknik-, bygg- och underhållstjänster i Australien, Nya Zeeland och Asien (Engineering).


Ämnen i artikeln:

DTZ

– Bolagsdelningen kommer att skapa två viktiga, oberoende ASX-noterade bolag och ge investerare möjlighet att bättre hantera diversifieringen i investeringarna genom att vi erbjuder investering i ett globalt fastighetsföretag samt ett marknadsledande företag med fokus på teknik-, bygg- och underhållstjänster i Australien, Nya Zeeland och Asien, säger UGL:s styrelseordförande Trevor Rowe om bolagsdelningen, i ett pressmeddelande.

Även om tidpunkten för en delning kommer att anpassas efter den tidsåtgång som krävs för att förbereda DTZ och Engineering att fungera självständigt samt efter rådande marknadsförhållanden, syftar UGL att slutföra en uppdelning under budgetåret 2015. Detta förutsatt att bolagsdelningen får lagstadgade godkännanden och godkännande från aktieägare.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande UGL/DTZ

Ämnen i artikeln:

DTZ

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.