Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Trion som ska vässa Newsecs transaktionsteam

Publicerad: 21 augusti 2019, 04:16

Edon Zogaj, Jenny Danell och Otto Perhag. Foto: Newsec

Newsec vässar sig på området fastighetstransaktioner och gör tre nyrekryteringar inom capital markets, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec vässar sig på området fastighetstransaktioner och gör tre nyrekryteringar inom capital markets, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Edon Zogaj tillträder som director på Newsec efter att ha jobbat nio år på JM, senast som transaktionsansvarig för JM:s kommersiella affärs- och hyresrättsenhet.

Nya som associates på Newsec är Jenny Danell och Otto Perhag. Jenny Danell kommer närmast från Hemsö där hon arbetat i tre år med transaktioner i såväl Sverige som Finland med stort fokus på samhällsfastigheter. Otto Perhag kommer närmast från Zürich där han arbetat som finansiell analytiker på bland annat EF.

”Jag är stolt över mitt team som haft en fantastisk affärskänsla och låg personalomsättning de senaste åren. Med det här tillskottet av duktiga medarbetare kommer vi att fortsätta leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder och stärka vårt erbjudande ytterligare. Dessutom har vi oerhört roligt tillsammans”, säger Dan Sandstedt, head of capital markets på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev