Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Tobin köper av NCC

Publicerad: 2 september 2014, 10:14

NCC säljer cirka 8 000 kvadratmeter byggrätter för bostäder i Tollare utanför Stockholm till fastighetsbolaget Tobin Properties.


Ämnen i artikeln:

NackaNCCTobin Properties

NCC säljer cirka 8 000 kvadratmeter byggrätter för bostäder i Tollare utanför Stockholm till fastighetsbolaget Tobin Properties.

– Att fler aktörer ser den fantastiska boendemiljön som Tollare erbjuder känns väldigt glädjande. Samarbetet med Tobin hjälper oss att bredda vårt kunderbjudande och gör det möjligt att färdigställa området snabbare, säger Jan Kalms, affärsutvecklare på NCC Boende, i ett pressmeddelande.

Tobin Properties planerar att bygga cirka 70 nya bostäder på platsen med start i slutet av året.

– Vi är ständigt på jakt efter områden som precis börjat pulsera och där det finns möjlighet att vara med och forma en ny blomstrande stadsdel. Nacka är en intressant kommun med hög tillväxt och Tollareområdet har ett fantastiskt sjönära läge, säger Erik Karlin, vd på Tobin Properties.

NCC har sedan 2012 sålt ett 100-tal småhus i Tollare. I kommande etapper kommer framförallt bostadsrätter i flerbostadshus att byggas. Sammantaget byggstartas i år över 300 bostäder i Tollare varav en del är äldreboende och hyresrätter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NCC, Tobin Properties

Ämnen i artikeln:

NackaNCCTobin Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News