Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Stena säljer till Profi i Haninge

Publicerad: 6 oktober 2016, 05:06

Foto: Profi.

Profi Fastigheter köper den så kallade Handenterminalen i Haninge av Stena Fastigheter. Fastigheten omfattar totalt 35 000 kvm kommersiella lokaler för kontor, utbildning och lager.


Ämnen i artikeln:

Profi FastigheterStena FastigheterHaninge

Profi Fastigheter köper den så kallade Handenterminalen i Haninge av Stena Fastigheter. Fastigheten omfattar totalt 35 000 kvm kommersiella lokaler för kontor, utbildning och lager.

Uthyrningsgraden uppgår till cirka 70 procent, i fastigheten som ligger i anslutning till Handens pendeltågsstation vid Haninge Centrum.

– Med förvärvet stärker vi vårt kommersiella erbjudande i söderort ytterligare samtidigt som vi ser spännande utvecklingsmöjligheter för fastigheten på sikt, säger Thomas Sipos, vd Profi Fastigheter .

– Vi har precis startat upp nybyggnation av ett flertal bostadsetapper i Haninge som kommer att pågå under lång tid. På grund av vår omfattande satsning på nyproduktionen av bostäder i bland annat Vegaområdet och centrala Haninge har vi tagit det strategiska beslutet att sälja den här kommersiella fastigheten, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.