Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Stadsrum förvärvar galleria i Nyköping

Publicerad: 25 september 2018, 10:55

Bild: Nordier Property Advisors

Stadsrum Fastigheter köper Västerport galleria i Nyköping. Säljare är Dalhäll Invest AB.


Ämnen i artikeln:

Västerport galleriaNyköpingStadsrum Fastigheter

Byggnaden har en lokalarea om cirka 11200 kvadratmeter och ett garage med 78 platser. Fastigheten omfattas av 67 lägenheter och flertalet lokaler för kontor och kommersiell verksamhet.

– Vi är glada över att avyttra Västerport till Stadsrum, de har en långsiktighet i sina centrumfastigheter som tilltalar oss och vi är övertygade om att deras arbete kommer att lyfta Nyköping Centrum ytterligare, säger Rickard Bender, vd på Västerport Galleria

– Biografen 21 är en blandfastighet som passar Stadsrums investeringsstrategi väl. Fastigheten har ett av Nyköpings bästa lägen med en bra fördelning mellan lokaler och bostäder, säger John Strand, Transaktionsansvarig på Stadsrum Fastigheter AB

AG Advokat, Amblin, Svalner Skatt och WSP agerade rådgivare i transaktionen åt Stadsrum Fastigheter. Nordier Property Advisors och PwC var säljarens rådgivare i affären.

Tillträde sker den 1 oktober 2018.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.