Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Skanska avyttrar i Malmö

Publicerad: 3 Maj 2018, 06:52

Bild: Skanska

Skanska säljer projektfastigheten Sjösättningen 1, belägen i Västra Hamnen i Malmö. Köpare är Vectura och köpeskillingen uppgår till 295 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

MalmöVectura FastigheterSkanska

Byggnaden kommer innehålla en förskola och äldreboende som ska utvecklas av Skanska Sverige. Fastigheten omfattar runt 7000 kvadratmeter och blir 5 våningar hög. Dessutom tillkommer lokaler för kommande kommersiella verksamheter.

– Vi är mycket glada över att Vectura kommer att förvärva det här projektet. Det har varit en konstruktiv process fram till nu och vi räknar med att det goda samarbetet mellan alla parter kommer att fortsätta. Detta är ett projekt där alla kommer att bli vinnare, säger Hans Fransson, senior affärsutvecklare, Skanska Sverige AB.

Byggstart sker under augusti 2018 och fastigheten beräknas stå klart i augusti 2020. Tillträde är planerat till färdigställandet av fastigheten.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.