Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

SHH förvärvar byggrätter i Tullinge

Publicerad: 13 augusti 2018, 07:25

Illustration: Petter Furå.

SHH Bostad har köpt byggrätter för cirka 160 bostäder i Tullinge. Säljare är Peab Bostad. Byggrätterna är belägna i etapp fyra i södra delen av Rikstens friluftstad i Tullinge.


Ämnen i artikeln:

SHH BostadTullingePeab

SHH Bostad har köpt byggrätter för cirka 160 bostäder i Tullinge. Förvärvet skedde via intressebolaget SHH Landbolaget AB.  Säljare är Peab Bostad.

Byggrätterna är belägna i etapp fyra i södra delen av Rikstens friluftstad i Tullinge. Detaljplanen för etappen, samt ett exploateringsavtal mellan Peab och Botkyrka kommun, vann laga kraft tidigare i år.

– Vi har tidigare i gott samarbete med Peab utvecklat bostäder i Rikstens friluftstad och har sett fram emot att förvärva mer bostadsbyggrätter här. Vi planerar att utveckla framförallt tvåvånings flerbostadshus och radhus för försäljning och produktion under 2019, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd och koncernchef SHH Bostad AB.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

SHH BostadTullingePeab

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.