Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Serneke miljoninvesterar i fjällanläggning

Publicerad: 22 januari 2018, 09:33

Serneke blir delägare i Fjätervålens fjällanläggning.

Foto: Serneke

Serneke investerar 10 miljoner kronor på Fjätervålen och blir därmed 40-procentiga ägare till fjällanläggningen. Det beslutades på en årsstämma i helgen.


Ämnen i artikeln:

Serneke

– Vi ser att Fjätervålen är en riktigt fin skidort med många bra värden men som måste förädlas för att vara långsiktigt hållbar. En sådan förädling kostar tid, resurser och engagemang och det kan Serneke erbjuda, säger bolagets vd Ola Serneke, i ett pressmeddelande.

Anläggningen, som drivs av Fjätervålen, ägs i dag av cirka 400 personer, alla med anknytning till Fjätervålen och det finns cirka 250 privatägda stugorna i området.

– Vår ambition är inte att överexploatera området. Vi ser snarare en möjlighet att utveckla Fjätervålen till en riktigt bra rekreations- och utbildningsdestination och behålla mycket av den själ som redan finns i anläggningen, säger Ola Serneke.

Fredrik Litzén, vd på Fjätervålen, välkomnar samarbetet.

– Att förädla varsamt med kvalité och upplevelse i fokus blir ett lyft för både gamla och nya gäster. Vår förhoppning är att Fjätervålen ska bli en åretruntdestination till glädje för många.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Serneke

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.