Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Selhall expanderar i Stockholm och Linköping

Publicerad: 2 maj 2022, 05:52

Foto: Linköpings kommun

Sehlhall köper två byggklara byggrätter i Stockholm och Linköping som medger en volym om 7 400 kvadratmeter BTA. Sehlhall kommer att uppföra grupp- och trygghetsbostäder i Enskede och centrala Linköping.


Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

- Det är väldigt roligt att kunna förvärva en så lämplig, byggklar fastighet i Stockholm. En kommun som har ett akut behov av gruppbostäder. Med Gipsgjutaren utökar vi vårt bestånd i Stockholm och fortsätter att bidra till stadens sociala infrastruktur, säger Dan T. Sehlberg, vd för Sehlhall.

I och med de två affärerna fördjupas samarbetet med Hemgården - ett samarbete som redan omfattar två vårdboenden, gruppboende och hyresbostäder i Täby.

- Hemgården är ett innovativt och genuint fastighetsbolag som delar vår passion för trygga och hållbara omsorgsfastigheter. Jag är övertygad om att vi kommer att skapa många gemensamma projekt framgent, avslutar Dan T. Sehlberg.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Sehlhall Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.