Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Säljer vårdboende i Limham

Publicerad: 21 Maj 2018, 06:54

Bild: Skanska

Skanska ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende i Limham, i Malmö. Nu säljs projektet till Vectura Fastigheter AB, som tillträder under hösten 2018.


Ämnen i artikeln:

MalmöVectura FastigheterSkanska

Det nya vårdboendet omfattar 74 lägenheter fördelade på fem våningar. Arean blir totalt 5300 kvadratmeter. Byggstart sker under sommaren 2018 och fastigheten planeras stå färdig under våren 2020.

Verksamheten kommer drivas av Aleris AB.

– Det känns fantastiskt att få utveckla ett boende på den mark där Skanska eller då Skånska Cementgjuteriet startade sin resa för cirka 130 år sedan. Att dessutom få göra denna affär med en långsiktig och stabil fastighetsägare som Vectura är naturligtvis extra roligt, säger Daniel Fex, affärsutvecklare på Skanska.

– Vi känner oss trygga med att ha Skanska som samarbetspartner i detta projekt. De arbetar aktivt med säkerhet på sina arbetsplatser, kvalitets- och miljöfrågor och de har också värderingar som ligger helt i linje med våra, säger Susanne Ekblom, vd på Vectura Fastigheter AB.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.