Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Säljer Lindhagensporten

Publicerad: 1 september 2015, 07:32

Areim säljer Gångaren 10, även kallad Lindhagensporten för Areim Fond Is räkning till Invesco i samarbete med dess lokala partner Scius Partners.


Ämnen i artikeln:

AreimInvesco

Under Areims ägande har fastigheten totalrenoverats och moderniserats. Securitas och Stanley Security Solutions är två av hyresgästerna. Den sista fasen av kontorsprojektet med utveckling av cirka 11 000 kvadratmeter nya kontorsytor beräknas stå klar Q4 2016.

– Vi är mycket nöjda över att förvärva Gångaren 10 som kompletterar vår pan-Europeiska strategi väl och ger ökad diversifiering till vår existerande portfölj. Vår lokala partner Scius har genom sitt kontaktnät och aktiva förvaltning hjälpt oss hitta och förvärva ytterligare en högkvalitativ fastighet på Västra Kungsholmen. Vi ser den svenska ekonomin och fastighetsmarknaden som en av de starkaste i Europa och där det också finns en av de största möjligheterna för hyrestillväxt, kommenterar Paddy Bingham, Managing Director, Fund Management Invesco Real Estate.

– Tyvärr är inte försäljningspriset offentlig i denna affär, säger Tiffany Strand, Fund Manager på Areim till Fastighetsnytt.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Ariem

Ämnen i artikeln:

AreimInvesco

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.