Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Rikshem i samarbete med Folkhem

Publicerad: 30 juni 2014, 10:12

Rikshem och bostadsutvecklingsbolaget Folkhem har inlett ett samarbete om nyproduktion av hyres- och bostadsrätter i Stockholmsregionen. Initialt planerar man för 4 000 lägenheter varav 1 500 blir hyresrätter i Stockholm, Solna, Sundbyberg och Vaxholm fram till år 2000.


Ämnen i artikeln:

FolkhemRikshem

Rikshem och bostadsutvecklingsbolaget Folkhem har inlett ett samarbete om nyproduktion av hyres- och bostadsrätter i Stockholmsregionen. Initialt planerar man för 4 000 lägenheter varav 1 500 blir hyresrätter i Stockholm, Solna, Sundbyberg och Vaxholm fram till år 2000. Byggstart sker under hösten och första inflyttning beräknas till 2016.

Enligt ett pressmeddelande från Rikshem rör det sig om en miljardinvestering. Man väljer att tillsammans med Folkhem bilda ett nytt bolag, Folkhem Trä, som ägs till lika delar av de två parterna. De första projekten kommer ur Folkhems befintliga projektportfölj och man avser fylla på med anvisningar och förvärv.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

FolkhemRikshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.