Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Rikshem förvärvar av Odalen

Publicerad: 28 juni 2018, 07:04

Bild: Rikshem

Rikshem köper två projektfastigheter i Upplands-Bro samt Staffanstorp. Förvärvet omfattar två vårdboenden med totalt 152 nya lägenheter. Säljare är Odalen Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Odalen FastigheterRikshem

Humana Omsorg blir ny hyresgäst för båda fastigheterna. Avtalen löper på i 15 år.

– Behovet av vårdboenden är stort och genom förvärvet kan vi erbjuda ytterligare två nyproducerade vårdboenden i attraktiva lägen. Vi arbetar nära kommunerna och våra samarbetspartners för att utveckla moderna samhällsfastigheter som möter samhällets behov idag men även framåt, säger Petter Jurdell, Chef, Affärs- och hållbarhetsutveckling, Rikshem.

– Odalen är nöjda med det samarbete parterna genom denna affär utvecklat. Med Rikshem som en stabil och långsiktig ägare har vi säkerställt och tillgodosett Humanas och de boendes intressen för lång tid framöver. Vi delar vision och ambition om framtidens vårdboenden där kvalitet och de boendes livskvalitet alltid är främsta fokus, säger Alex Mabäcker Johansson, Vd för Odalen Fastigheter.

Rikshem tillträder när fastigheterna står färdiga under 2019.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Odalen FastigheterRikshem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.