Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Riksbyggen inrättar ny affärsenhet

Publicerad: 2 December 2013, 15:15

Riksbyggen inrättar efter årsskiftet en ny affärsenhet för projekt- och fastighetsutveckling av hyresrätter i syfte att öka och upprusta hyresrättsbeståndet i Sverige. Till chef för den nya affärsenheten har Carl-Johan Hansson utsetts.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Med den nya affärsenheten erbjuder Riksbyggen projektutveckling av nyproducerade hyresrätter åt investerare samt fastighetsutveckling åt långsiktiga ägare till bostadsområden med upprustningsbehov. Kunderna får nytta av Riksbyggens totalkompetens inom projektutveckling, ombyggnad, fastighetsförvaltning och fastighetsägande. Riksbyggen kommer att erbjuda olika entreprenadformer för projekten.

-Vi vet att många fastighetsägare och investerare vill bygga nytt eller upprusta, men inte alltid har kompetens tillgänglig inom sin egen verksamhet. Riksbyggen finns över hela Sverige, har byggt och utvecklat bostäder i över 70 år. Nu tar vi steget fullt ut och erbjuder den kunskapen även till externa aktörer, säger Leif Linde, vd Riksbyggen.

Till chef för den nya affärsenheten har Carl-Johan Hansson utsetts. Han är idag chef för affärsområde Fastighetsförvaltning.

Redaktionen

källa: Pressmeddelande Riksbyggen

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.