Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Regio köper i Norrköping

Publicerad: 15 november 2021, 10:53

Foto: Riksbanken

Regio och ED har köpt en industrifastighet om 42 500 kvadratmeter i Norrköping.


Ämnen i artikeln:

Regio Fastigheter

Affären avser fastigheten Regulatorn 4 som är belägen i anslutning till den nya avfarten från E4:an. Fastigheten är det första förvärvet som genomförs inom samarbetet mellan Regio och ED. 

– Det är jättekul att få möjlighet till ännu en attraktiv fastighetsinvestering i Norrköping och därmed befästa Regio som aktör på marknaden. Vi håller ögonen öppna för ytterligare förvärv och ser fram emot att utveckla relationen vidare med vår lokala partner ED och Norrköpings kommun, säger Eric Bergström, vd på Regio, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: 5 insikter om ledarskap från Skanskas koncernchef: ”Självklart kan jag bli nervös”

Säljare är ett privat investmentbolag och tillträde sker den 15 november. 

– Från ED ser vi mycket positivt på att kombinera vår lokala expertis med Regios erfarenhet av förvaltning och fastighetsutveckling från andra regionstäder. Vi planerar för ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete och ser goda utvecklingsmöjligheter för fastigheten, säger Eddy Demir, vd på ED, i pressmeddelandet.  

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Regio Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.