Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Regio köper 11 fastigheter

Publicerad: 9 november 2018, 07:12

Regio har förvärvat elva fastigheter med en total uthyrbar area om 38 000 kvadratmeter i Sisjön, söder om centrala Göteborg. Säljare är Alaska Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Regio FastigheterAlaska FastigheterPWCBrunswick Real EstateVinge advokatbyråPanreal

Regio  har förvärvat elva fastigheter med en total uthyrbar area om 38 000 kvadratmeter i Sisjön, söder om centrala Göteborg. Säljare är Alaska Fastigheter.

Portföljen består till största del av kontors- och verksamhetslokaler. Förvärvet är Regios tredje i Göteborgsregionen under 2018 och totalt har bolaget under året förvärvat 60 000 kvadratmeter, huvudsakligen kontor. Grandab Management kommer att ansvara för förvaltningen och ansvarar även för förvaltningen av Regios övriga tillgångar i Göteborgsregionen.

-Med förvärvet i Sisjön har bolaget byggt upp en attraktiv och betydande fastighetsportfölj i Göteborg och vi avser att fortsätta växa. Därtill har Sisjön en stor utvecklingspotential och vi ser fram emot att få arbeta vidare med ett samlat bestånd i ett starkt område vi tror på, kommenterar Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate, i ett pressmeddelande.

Regios rådgivare i samband med transaktionen var Vinge och PwC. Alaska Fastigheters rådgivare i samband med transaktionen var Panreal och Werks Advokater.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.