torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Regio köper 11 fastigheter

Publicerad: 9 november 2018, 07:12

Regio har förvärvat elva fastigheter med en total uthyrbar area om 38 000 kvadratmeter i Sisjön, söder om centrala Göteborg. Säljare är Alaska Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

Alaska FastigheterBrunswick Real EstatePanrealPWCRegio FastigheterVinge advokatbyrå

Regio  har förvärvat elva fastigheter med en total uthyrbar area om 38 000 kvadratmeter i Sisjön, söder om centrala Göteborg. Säljare är Alaska Fastigheter.

Portföljen består till största del av kontors- och verksamhetslokaler. Förvärvet är Regios tredje i Göteborgsregionen under 2018 och totalt har bolaget under året förvärvat 60 000 kvadratmeter, huvudsakligen kontor. Grandab Management kommer att ansvara för förvaltningen och ansvarar även för förvaltningen av Regios övriga tillgångar i Göteborgsregionen.

-Med förvärvet i Sisjön har bolaget byggt upp en attraktiv och betydande fastighetsportfölj i Göteborg och vi avser att fortsätta växa. Därtill har Sisjön en stor utvecklingspotential och vi ser fram emot att få arbeta vidare med ett samlat bestånd i ett starkt område vi tror på, kommenterar Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate, i ett pressmeddelande.

Regios rådgivare i samband med transaktionen var Vinge och PwC. Alaska Fastigheters rådgivare i samband med transaktionen var Panreal och Werks Advokater.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev