Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Prologis tecknar nytt med DHL

Publicerad: 16 oktober 2014, 06:36

Prologis meddelar att man tecknat ett hyresavtal med DHL Exel Supply Chain om ytterligare 6 000 kvadratmeter i Prologis Park Göteborg i området Arendal.


Ämnen i artikeln:

GöteborgPrologis

Prologis meddelar att man tecknat ett hyresavtal med DHL Exel Supply Chain om ytterligare 6 000 kvadratmeter i Prologis Park Göteborg i området Arendal.

– DHL hyr över 1 miljon kvadratmeter logistikyta av Prologis i olika länder och är därmed vår största kund globalt. Även i här Sverige är DHL vår största kund och vi är glada över att få utökat förtroende på den svenska marknaden, säger Allan Lavén, regiondirektör för Prologis Norden.

Prologis Park Göteborg omfattar för närvarande cirka 53 000 kvadratmeter. DHL Exel Supply Chain, som redan är en av hyresgästerna där, kommer att hyra de ytterligare 6 000 kvadratmeterna i parkens fjärde byggnad som just nu byggs. Byggnaden, på totalt 15 000 kvadratmeter, förväntas bli klar för inflyttning i december.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Prologis

Ämnen i artikeln:

GöteborgPrologis

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.