söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Projektengagemang köper Temagruppen

Publicerad: 23 augusti 2016, 04:54

Per-Arne Gustavsson är vd på Projektengagemang. Foto: Projektengagemang.

Teknikkonsultföretaget Projektengagemang köper Temagruppen i Sverige. Koncernen växer därmed, till cirka 850 medarbetare i landet.

Ämnen i artikeln:

Projektengagemang

Teknikkonsultföretaget Projektengagemang köper Temagruppen i Sverige. Koncernen växer därmed, till cirka 850 medarbetare i landet.

Projektengagemang grundades 2006 och arbetar som konsultföretag inom arkitektur och teknik. Genom förvärvet av Temagruppen förstärks bolaget enligt ett pressmeddelande inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning.

– Förvärvet av Temagruppen är Projektengagemangs hittills största företagsförvärv och det är ett stort steg i vår utveckling att bli en av Sveriges främsta konsultkoncerner inom arkitektur och teknik, säger Per-Arne Gustavsson, vd, Projektengagemang.

Under 2015 omsatte Temagruppen 187 miljoner kronor och har drygt 170 medarbetare. Företaget har kontor i Malmö, Norrköping, Uppsala med huvudkontor i Stockholm. Bland kunderna finns privata och allmännyttiga bostads- och fastighetsbolag, statliga verk, kommuner, landsting och byggentreprenörer över hela Sverige.

Temagruppen Sverige har bland annat jobbat med inredning av Tele2 Arena, SVT:s nya lokaler i Malmö och Slussens landskapsarkitektur.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev