torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Peab säljer till Storebrand

Publicerad: 17 december 2013, 13:21

Peabs dotterföretag Annehem säljer en fastighet i Hyllie i Malmö samt fyra hyreshus i Märsta, Stockholm, till SPP Fastigheter som ingår i den norska finans- och försäkringskoncernen Storebrand. Den sammanlagda köpeskillingen för de två fastigheterna uppgår till 417 miljoner kronor.

Ämnen i artikeln:

Annehem kontorPeabSPP FastigheterStorebrand Fastigheter

Peabs dotterföretag Annehem säljer en fastighet i Hyllie i Malmö samt fyra hyreshus i Märsta, Stockholm,  till SPP Fastigheter som ingår i den norska finans- och försäkringskoncernen Storebrand. Den sammanlagda köpeskillingen för de två fastigheterna uppgår till 417 miljoner kronor.

Annehem har avyttrat fastigheten Värdshuset 3 på stadsdelen Hyllie i Malmö till SPP Fastigheter. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta på 4 300 kvadratmeter. Den innehåller såväl kontorslokaler som affärslokaler.

Annehem har även tecknat en avsiktsförklaring om att avyttra en fastighet belägen en kilometer från Märsta centrum norr om Stockholm till SPP Fastigheter. Fastigheten består av fyra hyreshus med en uthyrningsbar yta på 7 000 kvadratmeter. Bostadshusen är under produktion och beräknas vara färdigställda vid halvårsskiftet 2014.

Den sammanlagda köpeskillingen för de två fastigheterna uppgår till 417 miljoner kronor.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Peab

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev