Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Peab har förvärvat projektet Inspi

Publicerad: 2 maj 2012, 09:04

Peab utvecklar friskvårdsanläggningsprojektet Inspi i Malmö, en byggnad för förebyggande hälsovård, forskning, utbildning, hotell och klinisk verksamhet. Den totala investeringen kommer att uppgå till cirka 500 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Peab

Den färdiga byggnaden kommer att omfatta mer än 20 000 kvadratmeter och byggnation påbörjas vid kommande årsskifte. Den totala investeringen kommer att uppgå till cirka 500 miljoner kronor.

– Malmö Stad ser med stor tillfredsställelse på denna affär. Nytänkande inom hälsoområdet behövs och Carina Billetun från Inspi har varit en eldsjäl som drivit projektet till denna punkt. Med Peabs resurser och erfarenhet kan vi nu se fram mot en färdig byggnad, till gagn för alla Malmö- och Öresundsbor. Det blir dessutom en vacker byggnad, som kommer att pryda området vid Dalaplan, säger Anders Rubin, ordförande i Malmö Stads tekniska nämnd.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Peab

Ämnen i artikeln:

Peab

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.