Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Pareto-bolag köper Upplands Motors fastigheter

Publicerad: 5 oktober 2016, 10:26

Mälaråsen AB har den 30 september förvarvat tre fastigheter i Stockholm och Uppsala som inhyser Upplands Motors verksamhet. Fastigheterna omfattar sammanlagt cirka 34 000 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Pareto

Mälaråsen AB har den 30 september förvarvat tre fastigheter i Stockholm och Uppsala som inhyser Upplands Motors verksamhet. Fastigheterna omfattar sammanlagt cirka 34 000 kvadratmeter och är fullt uthyrda till säljaren, Upplands Motor, till och med sista september 2031 med option och en förlängning i ytterligare tio år.

Mälaråsen är ett bolag som etablerades av Pareto Securities och förvaltas av Pareto Business Management och i en kommentar säger Stefan Gattberg, Head of Corporate Finance hos Pareto Securities att det varit glädjande att arbeta tillsammans med Upplands Motor och familjen Lindström.

– Det är fina fastigheter med en stark hyresgäst i mycket bra lägen, det möjliggör en attraktiv och stabil avkastning till våra investerare. Vi ser fram emot ett bra och långsiktigt samarbete med Upplands Motor, säger han.

Mälaråsens aktie tas upp till handel på Aktietorget på onsdagen.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Pareto

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.