Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Oscar Properties rusar efter penthouseförsäljning

Publicerad: 17 April 2018, 09:55

Norra Tornen i Hagastaden.

Oscar Properties stiger 5 procent på tisdagen efter att bolaget sålt en takvåning i Norra Tornen i Vasastan för 66 miljoner kronor. Lägenheten är den dyraste i Norra Tornen, som med sina 125 meter kommer bli Stockholms högsta bostadshus.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Oscar Properties stiger uppemot 5 procent på tisdagen efter att bolaget sålt en takvåning i Norra Tornen i Vasastan för 66 miljoner kronor. Lägenheten är den dyraste i Norra Tornen, som med sina 125 meter kommer bli Stockholms högsta bostadshus.
Lägenheten är 281 kvadratmeter stor och har bland annat en privat takterass med utsikt i alla riktningar.
Oscar Properties avancerar 4,8 procent till 27,25 kronor efter beskedet. Dagens uppgång kommer efter ett fall på 70 procent från toppnoteringen 88,77 kronor, som uppnåddes för drygt ett år sedan. Nedgången har skett i samband med att oron på bostadsmarknaden tilltagit samtidigt som utbudet av lägenheter i de övre prisklasserna ökat. Oscar Properties har drabbats hårt av oron då bolaget är inriktat på exklusiva lägenheter.

Oskar von Bahr

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.