Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Oscar Properties köper i Älsvjö

Publicerad: 31 augusti 2015, 09:17

Oscar Properties har förvärvat Stora Mans i Alvsjö till ett underliggande fastighetsvärde om 200 miljoner kronor. Säljare är NewCap.


Ämnen i artikeln:

ÄlvsjöNewCapOscar Properties

Oscar Properties har förvärvat Stora Mans i Älvsjö till ett underliggande fastighetsvärde om 200 miljoner kronor. Säljare är NewCap.

Stora Mans är ett före detta sjukhus från förra sekelskiftet, och är idag fullt uthyrd till bland annat en privatskola. Oscar Properties säger dock att fastigheten har potential att bli bostäder. En snarlik grannfastighet har nyligen konverterats till bostäder.

Fastigheten har en total uthyrningsbar yta på 8 091 kvadratmeter.

– I Stora Mans har vi lyckats förvärva en stor och karaktärsfylld fastighet från förra sekelskiftet med en god direktavkastning idag och långa hyreskontrakt. I framtiden har den potential att bli mycket attraktiva bostäder. Området är expansivt, naturskönt och kommunikationerna bra men utbudet av attraktiva bostäder är väldigt begränsat”, kommenterar Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.

Tillträde beräknas ske under fjärde kvartalet 2015. Fastigheten kommer tills vidare att ingå i Oscar Properties portfölj av förvaltningsfastigheter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.