Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Nyfosas nya vd håller sitt löfte – köper igen

Publicerad: 3 november 2020, 11:58

Nyfosa köper fastigheter i Hässleholm för 76 miljoner kronor.

Foto: FrappelImages/Mostphotos

Köpfesten på Nyfosa fortsätter. Senast i går berättade bolagets nya vd Stina Lindh Hök om sina tillväxtplaner och redan nu ror bolaget hem veckans andra affär.


Ämnen i artikeln:

Nyfosa FastigheterHässleholm

Veckan på Nyfosa rivstartade med att bolaget köpte sju handelsfastigheter i Bråstorp, Motala, för 175 miljoner kronor. I dag fortsätter köpfesten. Den här gången köper bolaget två lager- och industrifastigheter i Hässleholm för 76 miljoner kronor. 

Läs även: Nyfosas nya vd rivstartar med köp 

– Det är viktigt för oss att också göra dessa lite mindre affärer. I detta fall förvärvar vi moderna fastigheter med stabila kassaflöden och lång genomsnittlig avtalslängd i en region där vi redan har närvaro, säger bolagets nyblivna vd Stina Lindh Hök i en kommentar.

Läs även: Nyfosa fokuserar på kassaflöde 

Fastigheterna är fullt uthyrda och har en yta om totalt 10 398 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka 6,9 miljoner kronor. Postnord är den största hyresgästen i ytterligare minst 4,9 år. Tillträde sker i november. 

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.