Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

NP3 köper och säljer

Publicerad: 17 februari 2015, 10:20

NP3 Fastigheter har i en affär med fastighetsbolaget NSI Invest sålt två i huvudsak vakanta fastigheter i Härnösand och köpt en uthyrd fastighet i Sundsvall.


Ämnen i artikeln:

HärnösandNP3 FastigheterSundsvall

NP3 har köpt industrifastigheten Granlo 3:335 med en yta om 1 780 kvadratmeter i Sundsvall för 9,7 miljoner, vilket motsvarar extern värdering. Fastigheten är till hundra procent uthyrd till BB Tools och ligger i direkt anslutning till redan ägda fastigheten Granlo 3:373.

Samtidigt har fastigheterna Magasinet 1 och Korvetten 1, båda i Härnösand, avyttrats. Magasinet 1 säljs för 3,5 miljoner med en värdering på samma summa och frånträde 30 juni. Korvetten 1 säljs för 2,5 miljoner med en värdering om 2,3 miljoner och frånträde 13 februari. Köpare till båda fastigheterna är NSI Invest.

– Detta är en bra om än liten affär för NP3. Vi köper en uthyrd fastighet till extern värdering och säljer två, till största delen vakanta, fastigheter för strax över värdering. säger Andreas Nelvig, verkställande direktör, NP3 Fastigheter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NP3

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.