Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

NP3 köper av Skanska för 89 miljoner

Publicerad: 24 november 2015, 09:42

NP3 Fastigheter har köpt en nybyggd fastighet i Umeå för 89 miljoner kronor. Säljare är Skanska, som också är den enda hyresgästen. Bolaget kommer att ha sitt regionkontor i fastigheten.


Ämnen i artikeln:

UmeåSkanskaNP3 Fastigheter

NP3 Fastigheter har köpt en nybyggd fastighet i Umeå för 89 miljoner kronor. Säljare är Skanska, som också är den enda hyresgästen. Bolaget kommer att ha sitt regionkontor i fastigheten, och har i och med tillträder skrivit ett tioårigt hyresavtal.

Fastigheten är cirka 4 600 kvadratmeter stor, och har ett årligt hyresvärde om drygt sex miljoner kronor.

Andreas Nelvig. Foto: NP3.

Andreas Nelvig. Foto: NP3.

– Det här är en affär som stärker både duration och vår position i marknadsområde Umeå. Dessutom är vi glada över att fastigheten kommer att miljöcertifieras. Arbetet med att certifiera fler fastigheter kommer fortsätta, framförallt vid om- och nybyggnationer, säger Andreas Nelvig, vd NP3 Fastigheter.

NP3 äger sedan tidigare 29 fastigheter med ett hyresvärde om 83 miljoner kronor och ett fastighetsvärde om 695 miljoner kronor i Umeå.

Redaktionen

Källa: NP3 Fastigheter

Ämnen i artikeln:

UmeåSkanskaNP3 Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.