Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag08.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Norrviddenkoncernen säljer till Hemfosa Fastigheter

Publicerad: 31 Mars 2010, 22:00

Norrviddenkoncernen säljer samtliga fastigheter som företaget äger i Kristianstad. Köpare är Hemfosa Fastigheter AB. Totalt omfattar affären 56 000 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Hemfosa FastigheterNorrvidden

Norrviddenkoncernen säljer samtliga fastigheter som företaget äger i Kristianstad.  Köpare är Hemfosa Fastigheter AB. Totalt omfattar affären 56 000 kvadratmeter.

– Affären är ett led i att ytterligare renodla och utveckla verksamheten. Vår strategi har ett strikt fokus på Norrland. Försäljningen av beståndet i Kristianstad var därför ett naturligt steg för oss, säger Peter Andersson som är vd på Norrvidden Fastigheter AB.

Köpare är det nyetablerade bolaget Hemfosa Fastigheter AB.  Norrvidden Fastigheter påpekar att företaget i och med affären åter blir ”ett renodlat norrländskt fastighetsbolag”.  Fastigheterna tillträds den 30 april 2010. Pangea Property Partners har varit rådgivare till Norrvidden.

Redaktionen

Källa: Norrvidden Fastigheter AB

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.