söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Nordic PM förvärvas av Fastator

Publicerad: 26 augusti 2016, 04:51

Joakim Orthén.

Nordic PM:s ägare Joakim Orthén och Aktiebolaget Fastator har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Nordic PM, som därigenom kommer att bli ett helägt dotterbolag till Fastator.

Ämnen i artikeln:

FastatorNordic PM

Nordic PM, som sedan 2013 haft ansvar för bland anantden tekniska förvaltningen av det av Fastator delägda Offentliga Hus i Nordens fastighetsbestånd, kommer fortsätta att bedriva sin verksamhet inom de fyra huvudsakliga affärsområdena Fastighetsförvaltning, Lokaluthyrning, Fastighetsutveckling och Fastighetstransaktioner.

Joakim Orthén kommer att fortsätta som vd för Nordic PM, samtidigt som han tar en plats i Fastators ledningsgrupp. Fastators tillträde som ny ägare till Nordic PM kommer att ske under fjärde kvartalet 2016.

– Det är mycket tillfredsställande att det bolag som jag var med och grundade för nio år sedan har utvecklats så att vår verksamhet lyckats attrahera en aktör som Fastator. Det är en spännande resa som vi genomfört och jag ser fram emot att fortsätta denna tillsammans med våra nya ägare. Jag ser mycket positivt på Nordic PM:s framtid och gläds åt de möjligheter till synergier och breddning av kompetens som detta medför, vilket kommer att ge Nordic PM än bättre förutsättningar att kunna fortsätta erbjuda kvalificerade tjänster till fastighetsbranschen, säger Joakim Orthén, vd Nordic PM, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev