Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Niam tecknar avtal med Rikspolisstyrelsen

Publicerad: 4 april 2012, 05:31

Niam har tecknat ett 6-årigt hyresavtal om cirka 42 000 kvadratmeter med Rikspolisstyrelsen avseende Polishögskolan på Sörentorp i Solna och Sollentuna.


Ämnen i artikeln:

NewsecNiam Fastigheter

Polishögskolan har sedan början av 1970-talet bedrivit polisutbildning på Sörentorp. Rikspolisstyrelsen har i samband med att hyresavtalet tecknades fattat ett strategiskt inriktningsbeslut om att lokalerna i Sörentorp är en långsiktig och väl etablerad enhet som ska ingå i det totala framtida lokalbehovet för Rikspolisstyrelsen. Parterna ska gemensamt fortsätta arbeta med att utreda framtida etableringar, utvecklings- och expansionsmöjligheter för Rikspolisstyrelsens verksamhet på området. Niam har i dagsläget byggrätter motsvarande cirka 24 000 kvadratmeter på Sörentorp.

Newsec Asset Management förvaltar fastigheterna på Sörentorp för Niams räkning och har i samarbete med Niam förhandlat avtalet med Rikspolisstyrelsen.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Niam

Ämnen i artikeln:

NewsecNiam Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.