Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Niam ökar i Haninge Centrum

Publicerad: 8 september 2022, 06:18

Foto: Haninge Centrum

Niam köper 2 000 kvadratmeter handelsytor av Stena Fastigheter i Haninge Centrum. Det skriver Niam i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Niam FastigheterHaningeSvepet

Handelsytorna är de som vetter mot Poseidons torg. 

Niam är en av de största fastighetsaktörerna i området och har ett nära samarbete med kommunen i utvecklingen av Haninge Centrum som står inför en omfattande utveckling och komplettering av handel, bostäder och ett nytt restaurangutbud, skriver Niam.

De planerade nya bostäderna ska öka tryggheten och förtätningen i området.

Poseidons torg är en viktig del för utvecklingen av Haninge centrum. ”Med ombyggnationen av Poseidons torg vill vi skapa en flexibel mötesplats som kan aktiveras året om med torghandel, event, kultur, lek och häng”, skriver Haninge kommun på sin webbsida.

Illustration: Mandaworks

– Vår vision med Haninge Centrum är att det ska bli en plats där människor bor och lever sina liv, arbetar och umgås. Allt finns på nära avstånd – en 15-minutersstad i miniformat. Med fler invånare och bostäder skapar vi och kommunen tillsammans underlag för mer service och en rikare stadskärna, säger Hans Lisserkers, head of project development, Niam.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.