Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Niam köper 461 lägenheter i Ålborg

Publicerad: 26 januari 2016, 07:29

Niam har i två transaktioner förvärvat totalt 461 lägenheter i Ålborg, Danmark. Totalt har lägenheterna en uthyrningsbar yta om 46 500 kvadratmeter. Cirka 40 av lägenheterna säljs av Sveafastigheter.


Ämnen i artikeln:

Niam FastigheterSveafastigheter

Niam har i två transaktioner förvärvat totalt 461 lägenheter i Ålborg, Danmark. Totalt har lägenheterna en uthyrningsbar yta om 46 500 kvadratmeter. Cirka 40 av lägenheterna säljs av Sveafastigheter.

Huvuddelen av portföljen, 419 enheter, ligger i “DaVinci Parken”, ett område i södra Ålborg nära universitetet och det nya universitetssjukhuset. Lägenheterna som säljs av Sveafastigheter ligger vid Västra hamnpromenaden.

– Vi har följt utvecklingen i Ålborg under en längre tid och vi är mycket nöjda över dessa två bostadsförvärv. Ålborg är en dynamisk stad och vi förväntar oss en fortsatte positiv utveckling under de kommande åren, säger Johan Bergman, vd på Niam.

Redaktionen

Källa: Niam och Sveafastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.