Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Newsec köper Campido

Publicerad: 15 juni 2017, 19:42

Newsec har köpt företaget Campido som är verksamt inom teknisk service och drift. Bolaget slås ihop med Newsec Property Asset Management och drift under Newsecs varumärke och leds av Jesper Kronstrand, från Newsec.


Ämnen i artikeln:

Newsec

Newsec har köpt företaget Campido som är verksamt inom teknisk service och drift. Bolaget slås ihop med Newsecs verksamhet för teknisk service och drift  under Newsecs varumärke och leds av Jesper Kronstrand, från Newsec. Den sammanslagna verksamheten kommer att ha cirka 130 medarbetare och omsätta drygt 150 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande från Newsec.

I en kommentar säger Jesper Kronstrand att förvärvet av Campide är ett strategiskt tilläggsförvärv som skapar bättre förutsättningar för att jobba med förbättrad service och mer effektiv processtyrning.

Enligt pressmeddelandet har den sammanslagna verksamheten en tung kundportfölj med några av Stockholms mest prestigefyllda hotell och köpcentrum samt länets busstrafik.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.