Onsdag08.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Newoffice startar avdelning för transaktionsrådgivning

Publicerad: 31 Mars 2014, 08:30

Anders Norlander

Newoffice kommer att erbjuda transaktionsrådgivning under namnet Newadvice. I samband med detta rekryteras Anders Norlander.


Newoffice, ett konsultbolag inom lokalförmedling, breddar tjänsteutbudet med transaktionsrådgivning under bolaget Newadvice. I samband med detta rekryteras Anders Norlander som har drivit bolaget Local Broker. Anders Norlander tillträder som vd och partner i Newadvice AB vid årsskiftet. Bolaget kommer företrädesvis att agera rådgivare vid affärer i Mälardalsområdet.

– Newoffice har sedan sammanslagningen med CBD Fastigheter & Lokaler haft en ambition att arbeta med transaktionsrådgivning och vi är därför extra glada över att få in Anders Norlander i vår organisation. Anders har ett välrenommerat namn i branschen och vi har genomfört många framgångsrika affärer tillsammans genom åren. Förutom att Anders och jag själv kommer vara aktiva i Newadvice så är ambitionen att rekrytera ett par nya medarbetare under 2014, säger Niklas Borg, vd Newoffice.

Newoffice har sedan i mars 2013 även bolaget Newstay som förmedlar företagsbostäder där Jacqueline Hedebark är partner och vd.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Newoffice

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.