Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

NCC utvecklar Hilton-hotell i Köpenhamn

Publicerad: 25 februari 2019, 09:12

Hilton Copenhagen City Centre. Bild: Arkitema Architects / NCC

NCC har fått uppdrag att utveckla det nya Hilton Copenhagen City Centre i Köpenhamn. Projektet avser renovering och expansion av en befintlig fastighet i staden. Beställare är ATP Ejendomme och kontraktet uppgår till cirka 825 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

KöpenhamnNCC

NCC har fått uppdrag att utveckla det nya Hilton Copenhagen City Centre i Köpenhamn. Projektet avser renovering och expansion av en befintlig fastighet i staden. Beställare är ATP Ejendomme och kontraktet uppgår till cirka 825 miljoner kronor.

– Vi är mycket stolta över att ATP Ejendomme har valt oss för det här spännande projektet. Vår organisation har precis den erfarenhet och kompetens som krävs för att lösa en uppgift av den här storleken och komplexiteten, säger Dennis Nielsen, chef för NCC Renovering i Danmark.

Fastigheten har tidigare huserat Nordeas huvudkontor. Byggstart sker under sommaren 2019 och projektet beräknas vara färdigställt i slutet av februari 2021.

– Vi är glada att ha ingått avtal med NCC för renovering av Hilton Copenhagen City Center. Vi har goda erfarenheter av NCC från tidigare och pågående projekt och ser dem som en kompetent partner för att lösa uppgiften, säger Christian Hartmann chef för Property Management på ATP Ejendomme.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

KöpenhamnNCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.