Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

NAI Svefa förvärvar majoritetspost i Värderingsdata

Publicerad: 24 april 2017, 18:57

Mikael Lundström, vd för Svefa.

NAI Svefa, Stockholm, har förvärvat en majoritetspost i Värderingsdata. I samband med förvärvet kommer NAI Svefas affärsområde Fastighetsinformation integreras i Värderingsdata.


Ämnen i artikeln:

Svefa

Värderingsdata, som bolaget även i fortsättningen kommer att heta, är Sveriges enda representant i European AVM Alliance (EAA) som är en sammanslutning av europeiska leverantörer av statistiska värderingsmodeller (AVM) och finns representerade i Nederländerna, England, Norge, Tyskland, Sverige, Italien och Spanien.

-Marknaden för automatiserade värderingsmodeller och förädling av fastighetsdata står inför stora utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med Värderingsdata är vi nu väl rustade för att ta oss an dessa och befästa vår ställning som den ledande aktören på marknaden, säger Mikael Lundström, vd NAI Svefa och ny styrelseordförande Värderingsdata, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Svefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.