Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Mimer säljer fyra fastigheter

Publicerad: 24 april 2017, 11:11

Mikael Källqvist.

Foto: Västerås stad.

Bostads AB Mimers styrelse har fattat beslut om att inleda försäljning av fyra fastigheter, två fastigheter på Bäckby och två fastigheter på Skallberget, totalt 749 lägenheter.


Ämnen i artikeln:

Mimer BostadVästerås

Mimer vill få in ytterligare aktörer vill attrahera aktörer för att utveckla stadsdelarna.
– Vi ser fram emot samarbete med fler större fastighetsägare i våra områden. I och med vår nyproduktion utökar vi beståndet väsentligt och det gör att vi blir ännu mer dominerande i dessa bostadsområden. Ett område mår bättre, håller högre kvalitet och utvecklas bättre om fler krafter samverkar. Vi säljer därför inte till vem som helst, utan bara till fastighetsägare som vill vara med och utveckla på lång sikt och som har ett stort kundfokus, säger Mikael Källqvist vd på Bostads AB Mimer

På Bäckby äger Mimer totalt 1 300 lägenheter och planerar för ytterligare 360 genom nyproduktion. Antalet bostäder som säljs är 481.

På Skallberget har Mimer totalt 1 160 lägenheter. Till det adderas nyproduktion på Nordanby Äng med 231 lägenheter samt ytterligare planerade nyproduktion. På Skallberget säljs totalt 268 bostäder.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Mimer BostadVästerås

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.