Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

MIGS och Tritax köper 95 000 kvm av Atria i Malmö

Publicerad: 27 april 2022, 07:26

Foto: MIGS

MIGS och Tritax köper via bolagsförvärv den finska livsmedelskoncernen Atrias produktionsanläggning i Malmö/Fosie. Fastigheten är belägen mellan ringvägarna med goda förbindelser till Malmö innerstad, E4/E6 och Köpenhamn. Målet är att utveckla en eller flera moderna logistikbyggnader skriver MIGS i ett pressmeddelande.


R


Atria avslutar sin verksamhet i Malmö och fastigheten kommer att bli vakant inom det närmsta året. MIGS och Tritax avser att utveckla en eller flera moderna logistikenheter på tomten.

NCAP har tillsammans med sina partners under de senare åren genomfört förvärv av fastigheter till ett värde av över 12 miljarder kronor i Sverige, Danmark och Finland. Andelen logistik är förhållandevis hög och uppgår till 4,5 miljarder kronor. 

Vi ser en stor efterfrågan av moderna och kostnadseffektiva lokaler på bra lägen. Detta leder till att investeringsmarknaden fortsätter att vara starkt för det här segmentet, fortsätter Björn Hallin partner i NCAP som tillsammans med Falvir äger det nystartade utvecklingsbolaget MIGS.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev