måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Magnolia säljer till Slättö i två städer

Publicerad: 14 september 2016, 05:31

Bild: Magnolia.

Magnolia Bostad säljer de 217 bostäder som de bygger i stadsutvecklingsområdet Södra Ladugårdsängen, Örebro till Slättö. De säljer även 260 bostäder i Eskilstuna till bolaget.

Ämnen i artikeln:

Magnolia bostadSlättöÖrebro

Magnolia Bostad säljer de 217 bostäder som de bygger i stadsutvecklingsområdet Södra Ladugårdsängen, Örebro till Slättö. De säljer även 260 bostäder i Eskilstuna till bolaget.

Projektet “Segelflygaren” ligger cirka två kilometer från centrala Örebro, och är en del av utvecklingsområdet som ska rymma 3 000 nya bostäder.

Magnolia Bostad har i Södra Ladugårdsängen under 2015-2016 vunnit två markanvisningstävlingar som sammanlagt avser utveckling av cirka 320 lägenheter.

När projektet är färdigt under 2018 beräknas fastighetsvärdet till cirka 350 miljoner kronor.

Även Slättö finns sedan tidigare på plats i projektet. I juni valdes de som en av sex aktörer till att bygga 500 bostäder i samma område. De ska också bygga “Örnsro Trästad” – 250 lägenheter i det nya bostadsområdet Örnsro.

I Eskilstuna säljer Magnolia 260 bostäder under utveckling, även dem till Slättö. Bostäderna byggs i området Norra Munktellstaden, där det totalt ska byggas  1 200 nya bostäder.

Vid färdigställande uppgår fastighetsvärdet till cirka 450 miljoner kronor.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev