lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Magnolia säljer för 1,1 miljard

Publicerad: 2 juli 2018, 06:28

Bild: Riksbanken

Magnolia Bostad avyttrar totalt 650 bostäder i Bro, Stockholm. Försäljningen sker till ett underliggande fastighetsvärde på runt 1,1 miljarder kronor. Köpare är Slättö.

Ämnen i artikeln:

Magnolia bostadSlättöUpplands-Bro

Affären omfattar den första etappen av det nya bostadsområdet Tegelhagen. Byggstart är planerat till 2018 och inflyttning under 2020. Magnolia Bostad kommer utveckla projektet tills dess att bostäderna står färdiga.

– Vi är mycket glada att tillsammans med våra samarbetspartners få utveckla klimatsmarta boenden med en gemytlig gestaltning på detta natursköna område, säger Fredrik Lidjan, vd på Magnolia Bostad.

– Vi är riktigt nöjda med att få förvärva energieffektiva och attraktiva bostäder i Storstockholm. Vi avser att söka det förbättrade investeringsstödet inom projektet, i syfte att kunna erbjuda nyproducerade bostäder som kan efterfrågas av det stora flertalet, säger Johan Karlsson, vd på Slättö.

Wigge & Partners har varit rådgivare åt Magnolia Bostad. Pangea Property Partners och Wistrand Advokatbyrå var Slättös rådgivare i affären.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev