Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

M2 Gruppen köper i Kista

Publicerad: 10 juli 2017, 05:37

M2 Gruppen har köpt tomträtten Färöarna 1 i Kista för 235 miljoner kronor. Fastigheten som idag är mestadels vakant omfattar 22 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.


Ämnen i artikeln:

Rutger ArnhultKistaM2 Gruppen

M2 Gruppen har köpt tomträtten Färöarna 1 i Kista för 235 miljoner kronor. Fastigheten som idag är mestadels vakant omfattar 22 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, huvudsakligen kontor och dessutom ett garage med 511 parkeringsplatser. Den angränsar till en fastighet som M2 Gruppen redan äger och tillsammans omfattar de två fastigheterna drygt 50 000 kvadratmeter enligt ett pressmeddelande från M2 Gruppen.

I en kommentar säger vd Mia Arnhult att fastigheten är belägen centralt med god tillgång till kollektivtrafik.

– Fastigheten är en projektfastighet och vi ser olika intressanta utvecklingsmöjligheter med fastigheten framöver, säger hon.

M2 Gruppen är M2 Asset Managements fastighetsverksamhet och som Fastighetsnytt rapporterade i förra veckan så har M2 Asset Management emitterat ett obligationslån om 600 miljoner kronor.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.